Heeft u een vraag over bedrijfsovername? U wilt zelf een bedrijf overnemen, een bedrijf verkopen of u zoekt begeleiding vanwege een opvolging binnen de familie? The White Giraffe is expert op het gebied van bedrijfsovernames en begeleidt het traject van begin tot eind.

Overname bedrijf? Professionele begeleiding van begin tot eind

Bij de overname van een bedrijf komt veel kijken. Denkt u bijvoorbeeld aan het bepalen van de waarde van het bedrijf en onderzoek naar financiële informatie van de onderneming (due diligence). Een goed beeld verkrijgen van het management, personeel en van diverse bestaande overeenkomsten en lopende geschillen. Een goede analyse van de activiteiten, intellectuele eigendommen, klantrelaties, concurrentiebedingen en contracten met leveranciers. Maar ook aan de haalbaarheid en de financiering van de aankoop van de onderneming.

Iedere situatie vraagt om grondig onderzoek, duidelijk inzicht in de verschillende opties en professionele begeleiding van begin tot eind.

Financieel en juridisch advies

Ieder aankooptraject is uniek. Daarom heeft u bij de overname van een bedrijf behoefte aan deskundige begeleiding en ondersteuning van een professional met specialistische kennis. The White Giraffe is uw ervaren partner bij bedrijfsovernames. Een adviseur en sparringpartner met grote juridische en financiële kennis, oog voor detail en gevoel voor het menselijke aspect.

Advies bij aankoop, verkoop of bedrijfsovername binnen de familie

Of het nu gaat om de aankoop van een bedrijf, de verkoop van uw eigen onderneming, een bedrijfsovername binnen de familie, begeleiding bij waardebepaling en financiering, juridisch advies bij de overname of om andere vraagstukken; bij The White Giraffe bent u in goede handen. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of om uw vraagstuk voor te leggen aan onze deskundigen.