The White Giraffe is opgericht door Jasper van der Schaaf. Met TWG heeft Jasper zijn jarenlange ervaring als interim leidinggevende met een stevige achtergrond in het sociale domein en zijn juridische kennis samengebracht met zijn passie voor menselijke groei en ontwikkeling.

TWG heeft een drijfveer om bij te dragen aan de verschillende levensfasen van de mens: van de vroege fase en het onderwijs en ondersteuning daarin, via de middelste fase van werk en duurzame inzetbaarheid, tot de laatste fase van vitaal ouder worden, verpleging en verzorging. Om te zorgen voor sterke organisaties die op deze gebieden actief zijn, levert TWG een bijdrage aan deze circle of life.

“Het proces van iets nieuws leren of het verbeteren van een bestaande vaardigheid is een van de mooiste en meest bevredigende dingen voor mij. Dat proces gaat namelijk van ambitie, via frustratie en wanhoop naar trots en opluchting en weer terug.”

Interim-management en juridisch advies

Om hieraan bij te dragen ondersteunt TWG bestuurders bij zowel het organiseren van een proces rond besluitvorming, interne organisatie en compliance, als bij het creëren van draagvlak voor veranderingen. Hier leest u meer over onze dienstverlening: interim-management en juridisch advies.

Aanpak

Jasper hanteert hierbij een persoonlijke aanpak. Door – net als de albino giraffe – een beetje anders te zijn en veel oog te hebben voor de organisatiecultuur, ziet hij het aangaan van verbinding met de organisatie en haar medewerkers als essentieel en zeer waardevol. Jasper is niet bang voor – soms voor de hand liggende – oplossingen die anders en onbekend zijn, maar zet deze juist in om de gewenste verandering te realiseren.