Een (juridische) fusie biedt grote en kleine ondernemingen de mogelijkheid om hun krachten te bundelen. Synergie is vaak het belangrijkste doel van een dergelijke overname of samensmelting van organisaties. Maar voor u zover bent, moet de gehele fusie tot in de puntjes geregeld en geregisseerd worden. The White Giraffe is u hierbij graag deskundig van dienst.

Hulp bij juridische fusie, bedrijfsfusie of aandelenfusie

Fusies zijn er in verschillende vormen. Of u nu te maken heeft met een aandelenfusie (overdracht van aandelen tussen de fuserende vennootschappen), een bedrijfsfusie (overdracht van activa en passiva tussen de vennootschappen) of een juridische fusie (activa en passiva van de ondernemingen alsmede de rechtspersoonlijkheden van de eigenaren worden samengevoegd in een – al dan niet nieuwe – rechtspersoon). In alle situaties kan een juridisch adviseur u bijstaan in het proces en voorzien van adequaat juridisch advies.

TWG uw partner bij fusies en juridische vraagstukken

TWG begeleidt u als ervaren juridisch adviseur of interim jurist in het traject bij een overname, een samenvoeging van bedrijven en andere complexe juridische vraagstukken. Wij helpen u deskundig bij het vinden van een totaaloplossing met een mensgerichte en verbindende benadering, politiek-bestuurlijke sensitiviteit en oog voor de organisatiecultuur.

Meer weten of direct een afspraak maken voor juridische hulp en advies bij een fusie? Of heeft u andere complexe organisatievraagstukken?