U zoek een juridisch adviseur? Een ervaren zwaargewicht op juridisch gebied die met u meedenkt en flexibel inzetbaar is voor al uw juridische vraagstukken? TWG biedt deskundig en probleemoplossend juridisch advies aan organisaties in verschillende sectoren.

Juridisch adviseur op grootschalig en mkb-niveau

TWG heeft ruime ervaring in het ondernemingsrecht, in governance vraagstukken, op het gebied van bestuursrecht (o.a. vergunningen, subsidies) en omtrent contracten, statuten en reglementen. Zowel in het midden- en kleinbedrijf als op grootschalig niveau kunnen we u deskundig van dienst zijn. Ook als juridisch adviseur bij bedrijfsfusies en juridische fusies. TWG is inzetbaar op freelancebasis of als interim-juridisch adviseur of interim jurist.

Juridisch advies en interim-management

TWG is opgericht door Jasper van der Schaaf. Met TWG biedt Jasper adequate ondersteuning aan organisaties op bestuurlijk, juridisch en projectmatig vlak. In TWG komen zijn jarenlange leidinggevende ervaring in het interim-management, sterke achtergrond in het sociale domein en juridische kennis samen met zijn passie voor menselijke ontwikkeling en groei.

Waarom TWG als juridisch adviseur?

Met TWG haalt u niet alleen een ervaren juridisch adviseur in huis die processen regisseert, strategische uitdagingen en crisissituaties managet en een totaaloplossing biedt met oog voor de organisatiecultuur. U kiest bij TWG ook voor een mensgerichte en verbindende benadering. Daadkrachtig, communicatief sterk, met politiek-bestuurlijke sensitiviteit en goede mediation-vaardigheden.

TWG gaat voor kwaliteit en een integrale werkwijze om tot duurzame oplossingen van complexe organisatieproblemen en juridische vraagstukken te komen, zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen. Onze persoonlijke en deskundige ondersteuning wordt aangevuld met een snelle beschikbaarheid, innovatieve en proactieve benadering en goede bereikbaarheid.

Leg uw juridische vraagstukken aan ons voor

Heeft u een vraag op juridisch gebied binnen uw organisatie? Of bent u op zoek naar een (interim) juridisch adviseur die een totaaloplossing voor uw organisatieprobleem of vraagstuk kan bieden? Neem direct contact op voor vragen, overleg of om persoonlijke kennis te maken.