Heeft u een vraag op juridisch gebied binnen uw organisatie? The White Giraffe biedt juridisch advies aan organisaties in verschillende sectoren, zowel op grootschalig als op mkb-niveau.

Wij hebben ruime ervaring en expertise in ondernemingsrecht en governance vraagstukken, met name in het onderwijs (publiek en privaat), de zorg en de overheidssector. TWG helpt u ook graag op het gebied van bestuursrecht (o.a. subsidies en vergunningen) of contracten, bedrijfsfusies en juridische fusies.

Juridisch advies met oog voor organisatiecultuur

TWG ontzorgt organisaties op het gebied van bestuurlijke, juridische en projectmatige vraagstukken. Met TWG haalt u een ervaren juridisch adviseur in huis die processen regisseert, strategische uitdagingen en crisissituaties managet.

Met grote deskundigheid en een proactieve aanpak bieden wij een totaaloplossing met oog voor de organisatiecultuur en politiek-bestuurlijke sensitiviteit. TWG werkt effectief en deskundig tegen een concurrerend uurtarief en is inzetbaar op freelancebasis of als interim-juridisch adviseur of interim jurist.