U zoekt een geschikte interim-manager in het onderwijs, de zorg of de overheidssector? Een ervaren manager met aantoonbare toegevoegde waarde en een deskundige, innovatieve, energieke en persoonlijke aanpak? TWG gaat graag voor u aan de slag!

 

Interim-manager onderwijs, zorg en overheid

Een vacante managementpositie op bestuurlijk, topkader of middenkader niveau. Behoefte aan begeleiding tijdens veranderingsprocessen of in crisissituaties. Deskundige ondersteuning bij strategische vraagstukken en gedegen juridisch advies. Of een tijdelijke oplossing in een overbruggingssituatie.

Wat uw organisatievraagstuk ook is; TWG biedt interim-management met oog voor het DNA van uw organisatie, een mensgerichte aanpak en een energieke en innovatieve benadering.

 

Wie is TWG?

TWG is opgericht door Jasper van der Schaaf, ervaren interim-manager met grote juridische kennis en een solide achtergrond in het sociale domein. Jasper biedt net dat stukje meer kennis, kunde, motivatie en persoonlijkheid om u een oplossing te bieden voor uw organisatievraagstuk of probleemstelling. Met aandacht voor de mensen in uw organisatie en een verbindende werkwijze. Maar ook met een innovatieve en energieke mindset.

 

Leg uw organisatievraagstuk voor

Benieuwd wat TWG voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op voor vragen, overleg of om persoonlijke kennis te maken.