Interim-management biedt een deskundige tijdelijke oplossing voor een vacante managementpositie in uw organisatie én is een krachtig middel om complexe veranderingsprocessen te realiseren. TWG biedt interim-management en juridisch advies voor uw organisatie in het onderwijs (publiek en privaat), de zorg en de overheidssector.

Interim-management voor een totaaloplossing

Er zijn verschillende redenen die ervoor kunnen zorgen dat er binnen uw organisatie behoefte is aan een oplossing. Ziekte, zwangerschap of een vertrek naar het buitenland. Maar ook innovaties, cultuurveranderingen, crisissituaties of haperende bedrijfsprocessen.

In dat geval helpt TWG u graag met een interim-oplossing. Daarin kan een veranderopdracht zitten, maar het kan ook gaan om het draaiende houden van de organisatie. De doelen van de opdracht worden vooraf duidelijk met u doorgesproken. Vanzelfsprekend helpt TWG u ook met input voor de zoektocht naar een vaste manager. TWG biedt een totaaloplossing met oog voor de organisatiecultuur en een duurzaam resultaat.

Waarom TWG als interim-expert?

Als ervaren interim-manager in de semipublieke sector, met een grote hoeveelheid juridische kennis, schakelt u TWG in voor allerlei vraagstukken op bestuurlijk, juridisch en projectmatig gebied. Van kundige begeleiding tijdens veranderingsprocessen tot het beteugelen van crisissituaties. Van het oplossen van strategische vraagstukken tot interim-management tijdens projecten en in overbruggingssituaties.

Welk vraagstuk uw organisatie ook heeft; TWG biedt deskundige ondersteuning, een gestructureerde en persoonlijke aanpak, een mensgerichte en verbindende benadering en aan het einde van de rit een oplossing voor uw organisatievraagstuk.