Op zoek naar een ervaren interim jurist? The White Giraffe is flexibel inzetbaar als interim jurist en juridisch adviseur bij al uw juridische en strategische vraagstukken.

Interim jurist: flexibel en breed inzetbaar

Als ervaren interim jurist – met een stevige achtergrond als juridisch adviseur en interim-manager in de semipublieke sector – is The White Giraffe uw deskundige juridische partner op grootschalig en mkb-niveau.

We kunnen u van dienst zijn bij uiteenlopende vraagstukken op bestuurlijk, juridisch en projectmatig gebied. TWG is onder andere inzetbaar als interim bedrijfsjurist bij vraagstukken over arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en governance vraagstukken, compliance, bestuursrecht (o.a. subsidies en vergunningen), bij bedrijfsfusies en juridische fusies.

Persoonlijke aanpak bij praktische juridische en strategische zaken

The White Giraffe staat voor een persoonlijke, werkbare aanpak van praktische juridische zaken. Met veel oog voor de mensen en de cultuur binnen uw organisatie en aandacht voor het creëren van verbinding. Behalve als interim jurist is TWG tevens in te schakelen bij strategische projecten en het begeleiden van verander- en transitieprocessen in uw organisatie.

Juridisch advies lange termijn en overbruggingssituaties

Interesse in onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op voor deskundig juridisch advies binnen uw organisatie voor de langere termijn of bij behoefte aan een tijdelijke interim-oplossing in een overbruggingssituatie. We denken graag met u mee.