Op zoek naar een ervaren bestuurssecretaris? The White Giraffe is de deskundige, ondernemende en diplomatieke bestuurssecretaris die u zoekt.

Bestuurssecretaris met oog voor mens en organisatiecultuur

Vakkundige bestuurlijke ondersteuning, betrouwbare advisering, veelzijdige juridische kennis, oog voor de organisatiecultuur, een ondernemende aanpak en passie voor menselijke groei en ontwikkeling. Dat zijn de kwaliteiten die The White Giraffe met zich meebrengt in de rol van bestuurssecretaris of company secretary.

Lange termijn of interim bestuurssecretaris

The White Giraffe is opgericht door Jasper van der Schaaf, interim-manager, juridisch adviseur en interim jurist met veel ervaring in de semipublieke sector: onderwijs (publiek en privaat), zorg en overheid.

Als interim leidinggevende met een stevige juridische achtergrond neemt Jasper een verscheidenheid aan competenties mee als bestuurssecretaris of interim bestuurssecretaris. Jasper is inzetbaar voor de langere termijn of bij behoefte aan een tijdelijke interim-oplossing in een overbruggingssituatie.

Interim secretaris College van Bestuur

Als interim secretaris College van Bestuur is The White Giraffe inzetbaar als bestuurssecretaris bij hogescholen, universiteiten en ROC’s op zoek naar een tijdelijke oplossing.

The White Giraffe vervulde deze rol meermaals succesvol binnen het onderwijs en andere organisaties in de semipublieke sector. Daarbij zijn het verbeteren van samenwerkingen en relaties (o.a. met de Ondernemingsraad), de benoeming nieuwe leden voor het College van Bestuur, de her-organisatie van afdelingen, het geven van deskundig juridisch advies en het zorgen voor verbinding binnen de organisatie belangrijke geboekte resultaten.

Interim secretaris Raad van Bestuur

Door de toenemende complexiteit van vraagstukken en de scherpere eisen aan de top van het bedrijfsleven, is het vinden van de juiste bestuurssecretaris die perfect past bij de organisatie geen eenvoudige opgave.

Als interim secretaris Raad van Bestuur verzorgt The White Giraffe een deskundige tijdelijke oplossing. Met ervaring op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en governance vraagstukken, compliance, bestuursrecht (o.a. subsidies en vergunningen), bedrijfsfusies en juridische fusies.

Ondernemend en initiatiefrijk

The White Giraffe staat voor een ondernemende en initiatiefrijke werkwijze, met oog voor de mensen en de cultuur binnen de organisatie. Energiek en innovatief, waar nodig met een procedurele benadering en grote bestuurlijke sensitiviteit. Een netwerker en een verbinder die complexe vraagstukken niet uit de weg gaat.

Interesse in een kennismaking? We horen graag van u.